Autan sinua näkemään hyvin, sekä näyttämään hyvältä.

Optikko Pikkarainen on tyylikkäisiin silmälaseihin ja silmien hyvinvointiin erikoistunut yksityinen optikkoliike Kiteen keskustassa.

Tyyliä silmillesi

Tarjoamme asiakkaillemme tyylikkäät ja kasvoihin sopivimmat silmä- ja aurinkolasit. Piilolasit lähes kaikkiin tarpeisiin, myös hajataiton korjaavat sekä monitehopiilolasit. Silmälasien linssitoimittajana on Essilor, joiden linssit ovat markkinoiden parhaimmistoa. Varilux-moniteholinssien huipputarkka optiikka antaa parhaan ja miellyttävän näkemisen. Kauttamme myös erityistyölasit ja Bolle Safety -suojalasit vahvuuksilla. Paljon vaihtoehtoja niin miehille kuin naisille, tutustu valikoimaan!

Silmälasit kertovat kantajastaan.
Kuvaaja: Mariana Beltran, Unplash.
Woow
Vycoz

Palvelut

Näöntutkimus

Silmälääkäri

Palveluihin kuuluu optometristin tekemä tarkka näöntutkimus, piilolasisovitukset sekä piilolasien käytön opetukset. Sinua palvelee aina optikko, niin kehysten esittelyssä kuin lasien mitoituksessa, tai taivutteluissa. Tarjoamme myös silmälääkärin palveluita.

Tavoitteenani on ottaa jokainen asiakas vastaan lämmöllä ja ammattitaidolla. Varaan riittävästi aikaa asiakkaiden välillä, ettei kehysvalintaa tarvitse tehdä kiireellä. Tervetuloa näöntutkimukseen, sekä tutustumaan valikoimiin. Nähdään pian!

– Optikkosi, Marju