Palvelut

Meillä voit asioida kiireettä ja levollisin mielin. Tervetuloa palveltavaksi.

Näkö on yksi tärkeimmistä aisteistamme. Siksi siihen liittyvät päätökset, kuten silmälasien valinta tulee tehdä huolella. Meillä tutkimusajat eivät ole tungettu vartin välein, vaan jokainen asiakas saa tehdä kehysvalinnan rauhassa ilman painostusta.

Näöntutkimus

Optometristin tekemään näöntutkimukseen kuuluu anamneesi, näöntutkimus sekä silmien mikroskopointi. Aikuisnäköisten lähilasimääräyksen lisäksi tehdään silmänpaineen mittaus ja digitaalinen silmänpohjan kuvaus.

Kehyssovitus ja -korjaukset

Meiltä saat apua sinulle sopivien silmälasien valitsemiseen. Tärkeintä on silmälasien oikea koko kasvoihin nähden sekä se, että lasit istuvat nenälle hyvin. Teemme myös pienimuotoisia silmälasien korjauksia, kuten sankojen taivutuksia, vaihdamme nenätyynyt ja kiristämme ruuvit. Muovikehykseen jälkikäteen laitettavat nenätyynyt teetätän ulkopuolisessa korjauspajassa.

Piilolasien sovitus

Piilolasien sovituksessa valitsemme parhaat voimakkuudet ja mikroskoopilla katsotaan, että linssit istuvat silmässä hyvin. Uusia käyttäjiä autamme ja opastamme linssien silmään laitossa ja pois otossa, sekä oikeaoppisessa hoidossa ja säilytyksessä. Tervetuloa piilolasien sovitukseen.

Erityistyölasi-määritykset

Jos nykyisillä, ajan tasalla olevilla silmälaseilla on hankaluuksia tehdä näyttöpäätetyötä, voit ottaa yhteyttä omaan työterveyteen. Työterveyshoitaja tai työfysioterapeutti käy mittaamassa työpisteellä olevat näköetäisyydet ja antaa lähetteen optikolle erityistyölaseja varten. Tämän jälkeen optikko voi määrittää erityistyölasit päätetyötä varten. Nämä ovat yleensä työnantajan korvattavat työssä käytettävät silmälasit.

Suojalasit vahvuuksilla

Kauttani saa tilattua Bolle Safety sekä S- että F-luokan suojalaseja. Yhteistyössä Essilorin ja Neonsunin kanssa. Mallit ovat sovitettavissa liikkeessä.

Silmälääkäri

Erikoistautautien silmälääkäri Anni Eskolan vastaanotto liikkeessä erikseen ilmoitettuina aikoina.

Palveluhinnasto

Meiltä silmälaseihin myös Resurs Bankin osamaksuvaihtoehto. Tiedustele lisää optikolta.

Olemme Optiikka Online Piste

Jos tarvitset esim. uimalaseja vahvuuksilla tai erikoisempia suurentavia apuvälineitä voit tilata tuotteet Optiikka Onlinen kautta suoraan Optikko Pikkaraiseen ilman toimituskuluja. Heillä on myös suurentavia ohjelmia ja -elektronisia laitteita heikkonäköisille. Tutustu valikoimiin osoitteessa www.optiikkaonline.fi.