Tuotteet

Laadukkaat tuotemerkit ja monipuolinen valikoima, jota tilaustuotteet täydentävät. Tervetuloa sovittamaan!

Optikko Pikkaraisesta löydät lasit niin miehille, naisille kuin nuorille. Valikoimissamme on myös huurtumisenestoaineet ja muut optikkoliikkeen lisätuotteet. Kaikkea ei aina löydy hyllystä, mutta tilaamalla saa mitä tarvitsee. Kannattaa kurkata myös Optiikka Online –nettikauppa.

Silmälasit

Monipuolinen kehysvalikoima on hankittu pienistä suomalaisista maahantuontifirmoista. Valikoimassa pyritään pitämään isoista ketjuliikkeistä poikkeavia merkkejä ja malleja. Jos haluat, ettei toisia samanlaisia kehyksiä ei tule ihan jokaisella vastaan, tule sovittamaan sinun näköiset kehykset meiltä.

Aurinkolasit

Tilaa aurinkolasit vahvuuksilla! Linsseihin saatavilla eri värisiä peilipintoja ja liukuvärejä. Aurinkolaseihin suosittelemme polarisoivaa ominaisuutta, mikä tuo käyttömukavuutta etenkin autoillessa ja vesillä liikkuessa.

Piilolinssit

Piilolaseissa on valtavasti vaihtoehtoja erilaisille voimakkuuksille. Yksitehoisten linssien lisäksi hajataiton korjaavia sekä monitehopiilolaseja löytyy kuukausivaihtovälisistä kertakäyttöisiin linsseihin. Materiaalit ovat nykyisin parantuneet, joten kuivasilmäisetkin voivat löytää sopivat linssit silloin tällöin käyttöön.

Linssit

Linssiedustajanamme on ranskalainen Essilor, joka on tunnettu etenkin Varilux -moniteholinsseistä. Käytössämme on Visio Office 3D- laite, jolla saamme yksilöllistä tietoa silmistäsi. Eyecode-mittaus kertoo sinun henkilökohtaiset arvot silmistäsi, valitsemastasi kehyksestä ja näkötavoistasi. Yksilöllinen mittaus + silmälasiresepti = sinulle sopivat silmälasit.

Erityistyölasit

Erityistyölasit ovat yleensä työnantajan korvattavat työssä käytettävät silmälasit, joita työntekijä tarvitsee näyttöpäätetyössä. Ne poikkeavat yleislaseista voimakkuuden, linssityypin tai asennuksen suhteen.

Suojalasit

Tilattavana on myös suojalaseja vahvuuksilla Bolle Safety- suojalasikehykseen. Kehyksillä ja Essilorin toimittamilla linsseillä on tarkat laatuvaatimukset. Suojalasikehykset ovat CE- ja EN166-standardoituja. Mallit ovat sovitettavissa liikkeessä.

Tuotemerkit

Alta löydät lisätietoa valikoimiimme kuuluvista tuotemerkeistä. Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan mallistoihin ja katsomaan lisää kehysmalleja.

Bellinger

Design that makes you feel! Bellinger on tanskalainen silmälasimerkki, joka yhdistelee jouhevasti 1950-luvun pyöreyttä ja ikonisia cat eye-malleja.

ElevenParis

Ranskalainen muotimerkki ElevenParis luottaa rokahtavampaan tyyliin. Kehyksiin on haettu inspiraatiota rock-pop genrestä, undergroundista ja katutaiteesta.

ElevenParis

Lafont

LAFONT on tyylikäs ja naisellinen kehysmerkki Ranskasta. Kehyksissä on hienoja muotoja sekä värejä. Materiaaleina on sekä muovisia että metallisia kehyksiä.

Morel

MOREL on ranskalainen silmälasikehysten valmistaja. Valikoimistani löytyy elegantti Öga -merkki miehille. Koali ja Nomad -mallistoista löytyy sekä kevyitä, korumaisia metalli- että värikkäitä muovikehyksiä naisille.

New York yankees

New York Yankees

Ranskalainen OPAL on suunnitellut raikkaat New York Yankees-silmälasit, jossa mm. paljon nuorten malleja.

Nike

"See sport better." Niken silmälasimallistosta löytyy sporttisia kehyksiä hyvillä teknisillä ominaisuuksilla.

Nike
Superdry

Superdry

Superdry luottaa tyylissään amerikkalaiseen vintageen englantilaisella twistillä.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on monelle tuttu brändi. Heillä on klassisia kehysmalleja sekä naisille että miehille.

Vycos

VYCOZ-kehykset ovat korealaista kehysmuotia. Materiaalina on käytetty nikkelitöntä metallia tai ekologista muovia. Kaikissa muovikehyksissä on nenätyynyt hyvän istuvuuden takaamiseksi ja kaikki kehykset ovat nikkelittömiä.

William Morris

William Morris -silmälasit ovat tyylikkäitä ja dynaamisia. Mallistosta löytyy niin läpikuultavia, kuin suuriakin kehysmalleja.

William Morris

Woow

WOOW-mallistossa on värikkäitä, hieman retromaisia kehyksiä. Materiaaleina löytyy sekä muovisia että metallisia kehyksiä.

Zenka

ZENKA-kehyksillä voi muuttaa ilmettä vaikka joka päivälle. Kehyksiin saa kiinnitettyä erillisen clipin ja niissä löytyy runsaasti värivaihtoehtoja. Kehyksiä saa sekä muovisena että metallikehyksenä.

Linssit

Monitehoissa suosittelen yksilöllisiä linssejä laajempien näköalueiden ja parempien ominaisuuksien vuoksi. Käytössämme on Visio Office -laite, jolla mitataan henkilökohtaiset arvosi silmistäsi, valitsemastasi kehyksestä ja näkötavoistasi.

Essilor

Linssivalmistajana käytän pääsääntöisesti ranskalaista ESSILORIA, jolla on useita erilaisiin näkötarpeisiin soveltuvia linssivaihtoehtoja aina yksitehoista yksilöllisiin monitehoihin. VARILUX moniteholinssit ovat laadukkaita ja hyvillä näköalueilla olevia aikuisnäköiselle sopivia linssejä. Vaihtoehtoja löytyy useampia. Brändinä Varilux on palkittu ykkösenä maailmanlaajuisesti.

Zeizz

ZEISS on tunnettu saksalainen linssivalmistaja, jolla on laadukkaat linssivalikoimat. Zeissin linssit ovat monille tuttuja kameroista ja kiikareista.

Etsitään yhdessä juuri sinun kasvoillesi sopivat lasit. Tervetuloa sovittamaan!