Optikko Pikkarainen

TUOTTEET JA TUTKIMUSHINNAT

Kehykset

Kehysvalikoima on pyritty valitsemaan siten, että sieltä löytyisi valinnanvaraa tavallisista hieman erikoisempiin malleihin. Kehykset on hankittu pienistä suomalaisista maahantuontifirmoista. Valikoimassa pyritään pitämään sellaisia merkkejä ja malleja, mitä isoista ketjuliikkeistä ei löydy ja näin ollen myöskin erottumaan niistä.

Kehyksen päälle laitettavilla erivärisillä clipeillä voi muuttaa Zenka-kehysten väriä vaatetukseen sopivaksi. Ranskalaiset Caroline Abramin kehysmallit ovat värikkäitä ja edukseen erottuvia, näitä ei tule jokaisella kylillä vastaan! Iyoko-Inyake kehykset ovat naisellisia, kissamaisia ja persoonallisia. Jooly, Exalto ja Oxibis metallikehyksissä on raikkaita värejä sekä kivoja yksityiskohtia aisoissa. Pix, I-spax sekä HK-titan kehyksissä löytyy hyvin malleja myös pieni kasvoisille. Roberto Cavalli on tyylikäs ja naisellinen kehysmallisto. Esprit ja Just Cavalli kehykset sopivat tytöille ja nuorekkaille naisille. Skaga -kehyksissä on hyviä scandivaavisiin kasvoihin sopivia malleja ja värejä sekä miehille että naisille. Tom Fordilta löytyy muodikkaita, pääasiassa muovisia kehyksiä naisille ja miehille. Miesten mallistossa on tyylikkäitä Gantin ja Harley Davidsonin kehyksiä. HK-titaneissa on myös kookkaammalle herralle isoja malleja. Oakleyn sporttisemmat kehykset ovat menevälle miehelle tyylikkäät.

Linssit

Linssitoimittajana on Essilor, joka on maailman johtavia linssivalmistajia. Laadukkaita ja yksilöllisiä linssivaihtoehtoja on yksitehoista monitehoihin. Silmän terveyttä edistävänä ominaisuutena Essilorin linsseissä on UV-suoja linssin takapinnalla, jolloin uv-säteet eivät heijasta linssin pinnasta silmään päin. Valittavissa on myös haitallista sini-violettia valoa suodattava pinnoite, joka vähentää kaihin ja silmänpohjarappeuman syntyä. Tätä linssin ominaisuutta suositellaan etenkin paljon tietokonetyötä tekevälle tai mobiililaitteita käyttävälle henkilölle. Linssit tilataan muotoonhiottuina, jolloin toimitusaika silmälaseille on 5-10 arkipäivää linssityypistä riippuen.

Monitehoissa suosittelen yksilöllisiä linssejä laajempien näköalueiden ja parempien ominaisuuksien vuoksi. Nämä linssit tilataan aina Visio Office- laitetta käyttäen. Mittaus kertoo sinun henkilökohtaiset arvosi silmistäsi, valitsemastasi kehyksestä ja näkötavoistasi. Eyecodella varustettu linssi on 5 kertaa tarkempi optisilta ominaisuuksiltaan kuin vastaava linssi ilman silmän Eyecode mittausta. Eyecode linssillä saat vaivattoman, helpon ja miellyttävän näkemisen.

Tilattavana on myös suojalaseja vahvuuksilla Bolle Safety- suojalasikehykseen. Kehyksillä ja Essilorin toimittamilla linsseillä on tarkat laatuvaatimukset. Suojalasikehykset ovat CE- ja EN166-standardoituja. Aurinkolaseihin suosittelen polarisoivaa ominaisuutta, mikä tuo käyttömukavuutta etenkin autoilussa ja vesillä liikkukessa. Erivärisiä peilipintoja ja liukuvärejä on saatavana vahvuuksilla tilattaviin aurinkolaseihin.

Tutkimushinnat

  • Näöntarkastus 25€
  • Näöntarkastus + digitaalinen silmänpohjankuvaus 35€
  • Silmänpaineen mittaus 10€
  • Piilolasien vaihtosovitus 30€
  • Piilolasien opetus+sovitus 50€
Optikko Pikkarainen Optikko Pikkarainen Optikko Pikkarainen Optikko Pikkarainen Optikko Pikkarainen

OPTIKKO PIKKARAINEN